Velkommen til

Norges nettside om sårbehandling!

Siden de fleste møter, kurs og kongresser er utsatt for tiden har vi bestemt oss for å holde et nettbasert kurs om generell sårbehandling! Dette betyr at du enkelt kan delta på kurset fra pc på jobb eller hjemmefra – og du slipper utgifter til reise/overnatting.

Siden vi nå befinner oss i en tid med mye usikkeherhet for helsepersonell er kurset ikke bindende før 24 timer før kursstart.

Vi håper at dere finner mye nyttig og inspirerende her. Vi er takknemlige for konstruktiv kritikk og vil kontinuerlig jobbe med siden for å gjøre den stadig bedre. Vi anbefaler å bruke PC versjonen/nettbrett dersom en vil fordype seg i temaene, men nettsiden er også tilgjengelig på mobil.

Wounds inviterer til sårkurs!

Annonse

wounds abigo 3.jpg
Wounds_banner_145x15.png

Har du en pasient med et sår som ikke vil gro?

Det kan være et atypisk sår!

Et atypisk sår er et sår som ikke kan defineres under en av de primære sår kategoriene, som f.eks venøse, arterielle eller diabetiske fotsår.

Atypiske sår kan representere et bredt spekter av tilstander eller sykdommer forårsaket av blant annet betennelse, infeksjon, malignitet, kronisk sykdom eller genetisk lidelse. 

Atypiske sår utgjør 20 % av alle kroniske sår.

Man skal tenke atypiske sår dersom man har et sår som ikke tilheler tiltross for god sårbehandling.

EWMA har publisert et dokument om atypiske sår. Her finner man mye nyttig informasjon. Trykk på linken under for å komme til nedlastningssiden. 

https://ewma.org/ewma-news-events/news-archive/news-detail/?newsItemUid=9135&cHash=6ee0ec06a9137bd14e97dfaaab2c1c48

  • White Instagram Icon

Kontakt

Besøksadresse

© Copyright 2016 WOUNDS AS 

Telefon: 463 777 70

Postadresse: Postboks 1233, 5406 Stord

Heiane 31

5412 Stord

wounds ewma 1